Sværhedsgrad: Let
Tidsforbrug: 5 minutter

Opdatering af ovnens firmware

Opdatering af ovnens firmware vil normalt blive håndteret via hybrid-appen. Med en ny app-version følger en ny version af ovnens firmware, da disse generelt bør matche hinanden for at holde funktionerne på linje. Det anbefales altid at holde ovnen opdateret med den nyeste firmware.

1. Når du forbinder mobilen til din ovn, beder appen dig om at opdatere ovnen, hvis en opdatering er tilgængelig. Opdateringen starter automatisk efter 10 sekunder eller før, hvis der trykkes på knappen "Push Firmware":

2. Firmwaren downloades nu til ovnen, installeres, og ovnen genstartes:

3. Hvis firmwareopdateringen er vellykket, viser ovnen den nye firmwareversion i nederste højre hjørne:

Afvisning af en opdatering til ovnen

En opdatering af ovnens firmware kan afvises inden for de første 10 sekunder, mens appen beder om at opdatere firmwaren. Hvis de 10 sekunder udløber, vil appen automatisk påbegynde opdateringen.
Afvis opdateringen ved at klikke på opdateringsboksen - IKKE på den grønne knap "Push Firmware":

Hvis du afviser opdateringen, vil appen bede dig om at opdatere ovnen, hver gang du åbner appen.

Nedgradering af ovnens firmware

I nogle særlige tilfælde kan det være nødvendigt at nedgradere ovnens firmware. Generelt anbefales det, at dette kun udføres af professionelle teknikere eller med tilladelse fra Aduro.
Følg disse instruktioner for at nedgradere firmwaren:

1. Få adgang til ovnen via det lokale wi-fi (som ovnen er forbundet til). Hvis du ikke kan få adgang til ovnen via det lokale Wi-Fi, er det nødvendigt med en direkte forbindelse til ovnen.

2. Få adgang til servicemenuen ved at klikke på tallene i nederste højre hjørne:

3. Klik på hængelåsen (ca. 5 gange), indtil den låses op, og klik derefter på fanen, der hedder "Misc". Vælg "Push Firmware":

4. Normalt vil der blive vist to versioner. Den grønne, som allerede er installeret, og den grå, som er klar til at blive installeret. Klik på den grå for at installere firmwaren:

5. Firmwaren downloades nu til ovnen, den bliver installeret, og ovnen genstartes:

6. Hvis firmwareopdateringen er vellykket, vil ovnen vise den nye firmwareversion i nederste højre hjørne: