Visninger:
Sværhedsgrad: Let
Tidsforbrug: 10 minutter

Hvis du har en Android-telefon/tablet og har problemer med at forbinde din ovn til dit lokale netværk, kan du bruge en gratis wi-fi-analyse-app til at tjekke, om der er andre enheder på 2,4 GHz-netværket, som forstyrrer forbindelsen.

1. Download appen WiFi analyzer fra Google Play Store: WiFi Analyzer - Apps på Google Play

2. Åbn appen:

3. Du kan nu vælge mellem 2,4 GHz- og 5 GHz-netværk for at se de aktive enheder:

Enheder på 2.4Ghz

Enheder på 5Ghz

BEMÆRK: Hvis der er mange wi-fi-enheder, kan det være en fordel at slukke for nogle af enhederne, når routeren tilsluttes ovnen, da signaler på de samme kanaler kan forstyrre hinanden. I mange tilfælde kan kanaler ændres ved at genstarte en enhed.