Via Aduro Hybrid appen er det muligt at programmere ovnen. Du har således mulighed for at planlægge, hvordan ovnen skal køre i løbet af ugen. Du kan vælge, om ovnen skal være slukket, om den skal køre på varmeniveau eller temperaturstyring. Dette gøres via funktionen ”Urstyring”.

Sådan tilgår du urstyring i appen:

1. Gå ind i ovnens indstillinger ved at klikke på de to tandhjul på appens forside:

2. Klik på knappen ”Urstyring”:

3. Du ser nu en ugeoversigt. Knapperne øverst har følgende funktioner:

Ovnen er slukket

Ovnen kører på temperaturstyring

Ovnen kører på varmeniveau

Gendan udgangspunkt

Gem valgte indstillinger

Klikkes der på én af de tre første knapper, fyldes ugeplanen med den respektive farve/funktion.

Klikker du derimod på et felt i tabellen, vil dette skifte farve og dermed funktion. Hvis feltet er rødt, klik da én gang for temperaturstyring (blå) og en gang til for varmeniveau (grøn).

Klikkes der på et gråt felt (ugedag eller tidspunkt), farves hele den valgte dag eller det valgte tidsrum:

Når de valgte ændringer er foretaget, trykkes der på gem knappen. Du kan nu returnere til indstillingsmenuen ved at klikke på krydset i øverste højre hjørne.

4. Klik nu på ”Urstyring” og herefter på startknappen for at starte funktionen.

Urstyringen vil altid køre efter det varmeniveau eller den temperatur, du har indstillet i de to ovenstående felter ”Varme Niveau” og ”Ønsket rumtemperatur”.