Normalt betyder alarm 6 “No Pellets”, at der er for få piller, og derfor for lav røgtemperatur.

Alarmen kommer, når røgtemperaturen når under en bestemt temperatur. Den specifikke temperatur kan ses i parameter 8-6-28, OFF Threshold, inde i de tekniske indstillinger i ovnen.

De fleste gange kommer alarmen, når pillesiloen er løbet tør for piller.

Hvis alarmen kommer, selvom der er nok piller i pillesiloen, så følg instruktionerne herunder for at finde ud af, hvor problemet ligger.

1. Vær sikker på, at røgtemperatursensoren sidder rigtigt.
Den skal sidde helt inde og være tæt omsluttet.

2. Vær sikker på, at sneglen kører i regelmæssige intervaller.
Kan du høre, at sneglemotoren kører? Kan du se, at pillerne falder ned i brændeskålen?

Hvis sneglen kører korrekt og leverer piller ned i brændeskålen, så følg disse instruktioner for at ændre indstillingerne:

1. Tryk på knappen ’3’ for at komme ind på menuen, og vælg så menu 8, Technical Settings, ved hjælp af knapperne 5/6. Godkend via knap ’3’.

2. For at tilgå de tekniske indstillinger, skal du først igennem et kodesystem. Brug knapperne 1/2 for at ændre værdierne på skærmen fra 00 til 99. Derefter skal du trykke dig videre fra A0 helt op til A9. Stop ved A9 (som er din access key), og tryk godkend med knap ’3’.

3. Vælg menu 8-6, Factory Settings, ved hjælp af knapperne 5/6.
Godkend med knap ’3’.

4. Vælg menu 8-6-02, Start Minutes, og sæt værdien til 3 (minutter).
Vælg menu 8-6-13, Minumum Threshold, og sæt værdien til 40°C.
Vælg menu 8-6-28, OFF Threshold, og sæt værdien til 45°C.

5. Tryk på knap ’4’ flere gange for at komme ud af menuerne og helt ud på startskærmen.