Visninger:
Hvis du oplever problemer med at forbinde din telefon direkte til ovnen, foreslår vi at prøve følgende (start med punkt nummer 1, og bevæg dig ned i listen, hvis problemet ikke løses):

1.    Tænd din hybridovn

2.    Installer Aduro Hybrid appen korrekt på din telefon
a.    Start med at afinstallere alle versioner du har af appen.
b.    Geninstaller appen “Aduro Hybrid” ved at følge denne FAQ.
c.    Tjek en ekstra gang, at du har givet appen adgang til placeringsdata på din telefon, at du er forbundet til et 2.4 GHz wi-fi-netværk, og at din ovn bruger den seneste firmware. Ovnens firmware-version kan ses nederst i højre hjørne på appens hjemmeskærm (se billede herunder).

d.    Tjek nu, at din telefons operativsystem (Android eller iOS) er den seneste version.
e.    Genstart din telefon.

3.    Genstart din ovn
a.    Sluk for strømmen til din ovn, og vent 30 sekunder. Tænd for strømmen igen, og vent endnu 30 sekunder.
b.    Tjek at wi-fi-forbindelsen virker.

4.    Genopsæt wi-fi-indstillingerne på appen
a.    Start med at slette dine wi-fi indstillinger: Tryk på knappen for indstillinger, rul ned, og tryk på ”info” knappen. Tryk på herefter på #Slet internetindstillinger på ovn” og tryk ”OK”.

b.    Opret forbindelse til wi-fi: Tryk på knappen for indstillinger, rul ned, og tryk på ”Guide” knappen. Følg instruktionerne og vælg ”Opsæt wi-fi”, når du bliver spurgt.

5.    Factory reset
a.    Lav et factory reset på din ovn som vist i denne video:

b.    Start fra punkt 1 igen og tjek om forbindelsen virker nu.

Har du også læst? (1)