Har der tidligere været forbindelse?

1. Der kan kun være en enhed tilsluttet ad gangen. Sluk Bluetooth på andre tidligere tilsluttede enheder og prøv igen at skabe forbindelse.
  2. Tjek at batterierne virker. Skift evt. til nye. Anvend stjerneskruetrækker til batteridækslet.
  3. Tjek med en anden smartphone.
  4. Prøv at geninstallere Aduro Smart Response App’en.

Har der ikke tidligere været forbindelse?

1. Tjek at din enhed kan tilsluttes med Bluetooth Low Energy og at din smartphone/tablet er kompatibel med appen. Læs mere her.
  2. Tjek at Bluetooth er slået til på din enhed.
  3. Tjek at batterierne virker. Skift evt. til nye.
  4. Træk primærspjældet ud for at aktivere Aduro Smart Response. Tjek for en sikkerheds skyld, at afbryder switchen (den der monteres bag primærspjældet) klikker, fx ved at aktivere den med hånden. Prøv herefter at forbinde.
  5. Tjek med en anden smartphone.
  6. Prøv at geninstallere Aduro Smart Response App’en.

Hvis app'en ikke kommer frem/findes ved søgning på iPad, skal tilstanden indstilles til iPhone-apps i stedet for iPad-apps.