Sværhedsgrad: Medium

Obs.: Enhver justering af ovnens indstillinger er på eget ansvar.

For at justere indstillingerne på din Aduro pilleovn, kan du bruge ovnens betjeningspanel eller den tilhørende fjernbetjening alt efter hvilken ovn, du har. Se nedenfor. Nogle indstillinger kan også justeres i Aduro Pellet Stove appen.

Aduro P1 og P4 – Betjeningspanel på ovnen

A. Temperaturindstilling (knap 1 og 2)
B. Menu/Bekræft (knap 3)
C. Indikatorer på enkelte komponenter
D. Urdisplay
E. Rumtemperaturdisplay
F. Varmeniveau
G. Aktuel status-information
H. Tænd/Sluk og Tilbage (knap 4)
I. Indstilling af betjeningstilstand (knap 5 og 6)
J. Fjernbetjeningsmodtager

Aduro P5 series – Fjernbetjening

Sådan tilgår du de tekniske indstillinger:

1. Du tilgår hovedmenuen ved at trykke på “SET” knappen (knap 3) på P1/P4 og “OK” knappen på P5/P5 Lux:

2. Brug pilene (knap 5/6) til at navigere gennem menuen, indtil du når “Technical settings (08)” / “Settings technical”.
  3. Tryk SET / OK.
  4. Du har nu brug for en adgangsnøgle. Brug pilene (knap 1/2) for navigere til adgangsnøglen ”A9”. Hold pilen inde for at ”spole” hurtigere igennem menuerne, indtil du når A9. Tryk SET / OK.
  5. Du kan nu se hovedmenuen for de tekniske indstillinger (n-8/n-10).

Sådan justerer du de tekniske indstillinger

Hver menu indeholder indstillinger relateret til ovnens drift og tilgås ved at trykke på SET / OK.

De tekniske indstillinger bør justeres inden for de foreslåede grænser vist i dette excel-dokument

Betjeningspanelet på Aduro P1/P4 viser menunummeret svarende til det, der vises i excel-dokumentet. LIge så vil fjernbetjeningen til P5 vise menunummeret, når du går ind i en menu:

Navigationen i menuen er lidt forskellig afhængig af typen af ovn:

P1/P4: Knapperne 5/6 bruges til at navigere gennem de forskellige indstillinger. Knapperne 1/2 bruges til at justere værdierne af de enkelte indstillinger.

ON/OFF-knappen (knap 4) bruges til at gå tilbage/gå ud af menuen.

P5: Pilene bruges til at justere værdien af den givne indstilling. OK- og ESC-knapperne bruges til at navigere gennem de forskellige indstillinger.

ON/OFF-knappen bruges til at gå tilbage/gå ud af menuen.

Når en værdi er justeret, gemmes den automatisk.

Sådan justeres indstillingerne i Aduro Pellet Stove appen

Enkelte indstillinger kan også justeres i servicemenuen i appen. Juster indstillingerne i overensstemmelse med det førnævnte excel-dokument.
  1. Tilgå menuen ved at klikke på de tre linjer i øverste hjørne og vælg ”service menu”. Du bliver nu spurgt om en adgangsnøgle. Skriv da ”Aduro A9” i feltet:

2. For at justere en indstilling, vælg da en undermenu, vælg den værdi, der skal ændres, indsæt den nye værdi og klik på “save”: