Sværhedsgrad: Let
Tidsforbrug: 10 minutter
Værktøj: TORX 15 skruetrækker, 8 mm svensknøgle
Komponenter: Wi-fi-kabel med forskruning

Sådan udskifter du wi-fi-kablet

Skru de 4 skruer af for at fjerne ovnens bagplade:

Skru møtrikken af og fjern spændeskiven, der sidder på kablets ende, og træk kablet ud:

Placer det nye kabel i hullet, påsæt spændeskiven og skru møtrikken fast:

Wi-fi-kablet skal nu kobles fra ovnens styringsprint. Du kan tilgå styringsprintet på to måder:
  1. Tilgå fra bagsiden af ovnen:

2. Hvis det er svært at komme til bagved ovnen, kan du også tilgå styringsprintet forfra. Åben den nederste låge og skru pladen af, der sidder på ovnens nederste venstre side. Træk forsigtigt styringsprintet ud for ikke at beskadige print eller kabler:

Fjern det gamle wi-fi-kabel fra styringsprintet og sæt det nye på. Vær forsigtig, da både kabel og styringsprint er skrøbelige: