Visninger:

Tilmeld dig

• Åbn en af følgende browsere: Microsoft Edge, Firefox eller Chrome og gå til adurocloud.com

• Nedenstående billede viser forsiden, når du ikke er logget ind:

• Klik på "log in" i øverste højre hjørne og du vil blive ledt til login siden. Indtast dine logininformationer eller klik på "sign up", hvis det er første gang, du bruger clouden.

• Du kan nu registrere dig som ny bruger:

• Husk at læse vores betingelser. Når du registrerer dig og accepterer vores betingelser, har du mulighed for at tildele en servicepartner adgang til din ovn, når du har brug for service.

Tilføj din ovn til dit dashboard

• Når du er registreret, kan du logge ind på clouden. Nedenstående billede viser dit dashboard, som vil være tomt, når du logger ind første gang:

• Klik nu på plusset for at tilføje din ovn til dit dashboard.

• Når du klikker på ovnen på dit dashboard, vil du blive ledt videre til denne side:

Tildel en partner til din ovn

• Gå ind under fanen installation og klik på cirkel nr. 3 “Customer info”:

• Indtast nu postnummer, land samt en specifik partner eller lad clouden vælge en automatisk ved at vælge “Nearest Aduro Tech". Fra nu af vil den valgte partner kunne se din ovn i deres fleet manager: